PRESS

ANY COLOUR YOU LIKE – A Tribute To Pink Floyd

Projektet tog sin begyndelse i foråret 2017, da tre gamle venner satte sig for at sætte gang i et nyt band. I dag er Any Colour You Like er et otte mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellig baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

Ambition

Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums.

Vores faste lystekniker lader os levere en scene i professionel topklasse med lys og effekter, som matcher storheden i musikken – alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.

Dedikation

Djævlen ligger, som bekendt, i detaljen – ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Mange tusind timers hårdt arbejde ligger bag de musikalske valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem stemningen fra de originale studieindspilninger og storheden fra de fantastiske liveperformances.

Vellyd

Med lyd på højeste niveau, spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til større scener og festivaler.

Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

Besætning

Anders Frøkjær Mørch – Vokal/keyboard/perc.

Henrik William Anders – Leadguitar

Rasmus Solomon Lundsbjerg – Bas/backingvokal

Ole Jan Andersen – Trommer/effekter

Martin Johannes Ernst – Saxofon/keyboard

Mette Frøkjær Kalliosale – Kor

Anne Nørgaard – Kor

Mikkel Anker Jensen – Lydtekniker

Sjak Christiansen – Lys- og videotekniker

Contact ShowLine Booking
Phone +45 23 11 60 49
showline@mail.dk